Zaandam

Stay2Balance Ellen Verberkt

De Werf 5 (bij de Fysio) 1502 GS Zaandam

Naam Dietist:

Ellen Verberkt

06-1816-8602

Ik ben werkzaam in :

De Werf 5 (bij de Fysio)

1502 GS

Zaandam

Stay2Balance Ellen Verberkt

Mijn naam is Ellen Verberkt, jouw diëtist in de Zaanstreek.
Ik help je naar een gezond voedingspatroon waarbij lichaam en geest in balans zijn. Afvallen doe je niet alleen, samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht.

Ik vind het belangrijk dat jij je weer lekker in je vel gaat voelen. Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? En kun jij hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet en maak een afspraak voor een intake gesprek en advies.

U kunt bij mij ook terecht op de Frankenweg 67 3962CE in Wijk bij Duurstede

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram