Monnickendam

Suzanne Vonk

’t Spil 1, 1141SB Monnickendam

Naam Dietist:

Suzanne Vonk

06-81447986

Ik ben werkzaam in :

Suzanne Vonk

Suzanne Vonk, diëtist en gezondheidswetenschapper

Ik ben Suzanne, 29 jaar, moeder van een dochter en woon in Broek in Waterland. Ik hou van koken, reizen en van op pad gaan met mijn vriend en dochter of vriendinnen. Ook hou ik enorm van eten. Ik ga graag de uitdaging aan om zo lekker mogelijk en gezond te eten. Daarom vind ik het zo leuk om ook andere mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl.

In 2012 heb ik de masteropleiding tot gezondheidswetenschapper met specialisatie voeding afgerond. Na mijn master heb ik een aantal jaar als onderzoeker gewerkt. Ik miste hierbij het directe contact met cliënten en het coachen. Daarom ben ik daarnaast de opleiding Voeding en Diëtetiek tot diëtist gaan volgen. Hierdoor kan ik nu cliënten over meerdere aspecten van gezondheid adviseren, waarbij mijn advies gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Mijn doel is om mijn cliënten een zo optimaal mogelijke begeleiding te geven op een manier die bij hen past. Iedereen is uniek en verdient een eigen aanpak. Een dieet dat voor de ene persoon werkt, kan voor de ander onmogelijk zijn om uit te voeren. Vandaar dat bij mij de nadruk ligt op het aanpassen van de leefstijl en niet op het geven van een strikt dieet.

Naast mijn werk in mijn eigen praktijk werk ik ook als diëtist en onderzoeksmedewerker voor de website Voedingenkankerinfo.nl. Ik schrijf en update artikelen over voeding bij kanker op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. Ook beantwoord ik vragen van mensen met of zonder de diagnose kanker over voeding, leefstijl en kanker.

In mijn praktijk richt ik me voornamelijk op mensen die willen afvallen, op mensen die een gezondere leefstijl willen ontwikkelen en op mensen die na de behandeling voor kanker weer fit willen worden. Kan ik je hierbij helpen?

Opleidingen en bijscholingen

  • HBO Voeding en Diëtetiek
  • Post HBO Voeding en kanker
  • Post HBO leefstijlcoach (mee bezig)
  • eLearning BRAVO leefstijlfactoren en leefstijl coaching (mee bezig)
  • WO master Gezondheidswetenschappen specialisatie Voeding en Gezondheid
  • WO bachelor Biomedische wetenschappen
  • De beweegkuur (gecombineerde leefstijl interventie, gli)
  • Cursus Didactiek
  • Cursus Smaakontwikkeling en eerste hapjes
michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram