Groenlo

Wieke Nijhof

Buitenschans 66C, 7141 EL Groenlo

Naam Dietist:

Wieke Nijhof

0619558549

Ik ben werkzaam in :

Wieke Nijhof

In 2018 haalde ik mijn HBO diploma Voeding & Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen.

Voor mijn studietijd in Nijmegen heb ik de opleiding Sport & Bewegen afgerond, een mooie basis om mee te nemen in mijn huidige werkveld als diëtist en leefstijlcoach. Mijn grootste passie ligt bij het coachen/begeleiden van mensen op een positieve manier.  

Na een aantal jaar werkervaring heb ik vanaf april 2022 met veel enthousiasme de stap genomen om mijn eigen praktijk te starten als diëtist in Groenlo. 
Het leukste aan mijn werk vind ik het enthousiasmeren en motiveren van mensen.

Voeding speelt voor iedereen een belangrijke rol in het dagelijks leven, op welke manier dan ook. Voor mij is het belangrijk om de voeding zo goed mogelijk af te stemmen op de persoon zodat we samen jouw doel(en) kunnen bereiken!

Ik begeleid je graag met voedings- en leefstijladvies op maat.

Mijn praktijk staat voor persoonlijk en haalbaar voedingsadvies. De hoofd-doelgroep die ik wil bereiken zijn mensen die een gezondere leefstijl willen aanleren en fitter willen worden. Maar uiteraard kunt u ook met andere voedingsvragen of doelen bij mij terecht. Ik hanteer een werkwijze met een positieve insteek, waarbij we niet kijken naar alles wat niet mag, maar juist naar wat wel kan en voor jou haalbaar is. De consulten bieden inzicht en zijn leerzaam ingericht.
Stap voor stap samen je doel bereiken! 

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram